Avesta Galleria
  • H&M Home Avesta Galleria
  • Sko-Dej Avesta Galleria
  • Inter Sport rulltrappa Avesta Galleria
  • Hälsokraft Avesta Galleria
  • vero Moda Avesta Galleria
  • Lekstugan Avesta Galleria
  • Lindex Avesta Galleria
  • mitt i Avesta Galleria

Avesta Galleria - butiker

Följande butiker hittar du på våra två plan inne i Avesta Galleria. Vissa butiker har andra öppettider än gallerians ordinare (vardagar 10-18, lördagar 10-15), dessa öppettider hittar du under respektive logotype i listan nedanför. Butikerna presenteras i bokstavsordning.

Avvikande öppettider

» Här hittar du våra avvikande öppettider för gallerian under året

 


Apoteket Facebook

Vardagar 8.30-19
Lördagar 10-15
Söndagar 11-15

Apoteket erbjuder konsumenter i hela landet läkemedel och attraktiva hälsoprodukter. Apoteket erbjuder även rådgivning och tjänster som ska ge inspiration till ett liv i hälsa.

BRA ATT VETA: På vår hemsida hittar du information om läkemedel och andra produkter som vi säljer. Du kan också logga in och se dina elektroniska recept med hjälp av e-legitimation, förboka varor för expressleverans etc.

Telefon 0771-450 450
» www.apoteket.se


Apotek Kronan Facebook   Instagram

Vardagar 9-18
Lördagar 10-15

Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Kom in o prata med oss!

Telefon 0771-612 612
» www.kronansapotek.se


Dressmann

Dressman är Nordens största modekedja för herrkläder, och ingår i modekoncernen Varner-Gruppen. Dressmann erbjuder ett komplett sortiment, med allt inom baskläder och fritid till konfektion, i god kvalitet och alltid till marknadsledande priser.

Telefon 010-206 30 27
» www.dressmann.com


Elgiganten Phone House

På Elgiganten Phone House älskar vi mötet mellan människor. Vi träffar tusentals personer varje dag och vårt mål är att fler ska uppleva den underbara världen av teknik. Att hitta sin grej, helt enkelt.

Telefon 0771-115 115
» www.elgiganten.se


Eurosko Facebook

Eurosko har en bred målgrupp med hela familjen i fokus. Euro Sko har en väl etablerad ställning och är många konsumenters förstahandsval när det gäller skoinköp.

Telefon 0226-198 60
» www.eurosko.com


Guldfynd Facebook

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.

Telefon 0226-546 10
» www.guldfynd.se


H&M

H&M erbjuder mode och kvalitet till bästa pris och vänder sig till alla modeintresserade med sitt breda sortiment. Bland de olika koncepten dam, barn, herr och ungdom hittar du allt från uppdaterade klassiker och basplagg till kläder som speglar de allra senaste internationella trenderna. Därtill finns underkläder, sportkläder, accessoarer och kosmetik.

Telefon 033-14 00 00
» www.hm.com


Hårvågen

Vardagar 9-18
Lördagar 10-15
Söndagar stängt

Hårvågen är en frisersalong som vill erbjuda kunden en oförglömlig upplevelse präglad av service och kvalité. Vi tar emot både tidsbeställning och drop in.

Telefon 0226-500 54
» www.harvagen.se


Intersport

Intersport hittar du en trappa ner mitt i gallerian. 1000 kvm butiksyta fylld med funktionskläder, sportvaror som skor, längdskidor, fiske, träningsredskap m m.

Telefon 0226-198 81
» www.intersport.se


KappAhl

FASHION WITH A FEELING. Välkommen till KappAhl. Vi tror på mode som känns bra – för just dig. Hos oss finner du ett brett utbud av såväl tidlösa klassiker som säsongsaktuella trendplagg. Vi erbjuder prisvärt mode för hela familjen. Låt KappAhl ta fram det bästa av dig.

Telefon 0226-612 29
» www.kappahl.com


Kicks

KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Idag finns totalt ca 250 butiker i Sverige, Finland och Norge.

Telefon 010-188 16 87
» www.kicks.se


Lekstugan Facebook

Lekstugan är leksaksaffären som har leksaker, pysselgrejer och spel för barn i alla åldrar. Här hittar du även bilbarnstolar, barnvagnar, barn- och babyprodukter.

Telefon 0226-516 10
» www.lekstuganavesta.se


Lindex

Lindex är en av norra Europas ledande modekedjor. Sortimentet omfattar flera olika koncept inom damkonfektion, damunderkläder, barnkläder samt kosmetik.

» www.lindex.seSmycka Facebook

Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring. Vi önskar dig varmt välkommen till vår butik.

Telefon 0226-501 89
» www.smycka.se


Sko-Dej

Sko-Dej erbjuder tjänster inom skomakeri och nyckelservice. Försäljning av skovårdsprodukter.

Telefon 0226-519 29, 070-231 26 76
triggerdos@telia.com


Specsavers

Hos Specsavers har du tillgång till professionell synvård och ett oslagbart utbud av kollektioner, till ett bra pris. Det är viktigt att ta hand om sin syn, och därför rekommenderar vi dig som inte kontrollerat din syn på mer än 1,5 år att boka en tid hos Specsavers legitimerade optiker. Specsavers synundersökning med bedömning av din ögonhälsa omfattar förutom synkontroll även en bedömning av ögonens hälsotillstånd genom att använda den senaste teknologin inom digital ögonbottenfotografering.

Telefon 0226-311 99
» www.specsavers.se


Swedbank

Mån, Tis 9-12
Ons stängt
Tor 14-17
Fre, Lör, Sön stängt

Swedbanks vision är att vara den ledande finansiella institutionen på de marknader vi är verksamma. Swedbank har totalt ca 9,4 miljoner privatkunder och ca 540 000 företagskunder. Koncernen har 419 kontor i Sverige, 278 kontor i de baltiska länderna samt 215 kontor i Ukraina.

Telefonbank 0771-22 11 22
Telefon 0226-836 00
» www.swedbank.se


Synoptik Facebook

Vardagar 9.30-18
Lördagar 10-15
Söndagar stängt

Synoptik är en av landets ledande optikerkedjor. Hos oss får du hjälp att hitta bågar som passar din ansiktsform, stil och personlighet. Vi utför synundersökningar med modern utrustning och uppfyller kraven på klinisk verksamhet.

Med Synoptiks syntest online kan du enkelt och snabbt testa din syn. Det tar bara några minuter och det är helt gratis.
» Starta testet

Telefon 0226-570 45
» www.synoptik.se


Vero Moda Facebook   Instagram

Vero Moda är varumärket som erbjuder ett trendigt och feminint mode till ett bra pris. Välj bland säsongens trendiga plagg till garderobens stilsäkra klassiker.

Telefon 0226-76 91 10
» www.veromoda.se

Eurosko Kicks Apoteket och H&M i Avesta Galleria
Lindex och Dressmann i Avesta Galleria
Waynes Coffee Plus Tobak och Klock masen i Avesta Galleria
Intersport Avesta Galleria

 

© Avesta Galleria 2023 | keyla design

 

Kicks Avesta Galleria Ticket Avesta Galleria Synoptik Svneska Kyrkan Avesta Galleria H&M Home Avesta Galleria Sko-Dej Avesta Galleria Plus Tobak Avesta Galleria Inter Sport rulltrappa Avesta Galleria JW Gaming Avesta Galleria Hälsokraft Avesta Galleria vero Moda Avesta Galleria Lekstugan Avesta Galleria Lindex Avesta Galleria mitt i Avesta Galleria Waynes Coffee Avesta Galleria